[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Retraites

U kunt desgewenst de retraitefolder pdf-formaat downloaden c.q. lezen (2 A4 dubbelzijdig). Tevens is er een verkorte folder met alleen de retraites op datum (A4 dubbelzijdig).


Gedurende het hele jaar (behalve tijdens de gastenvrije tijden) biedt de priorij ge­legen­heid voor korte of langere tijd individuele retraite: een stille dag, een weekend of (mid)week van stilte en bezinning, tot rust komen bij God. Enkele dagen in verbondenheid met het gebedsleven van onze communiteit. Met dag en nacht gelegenheid tot eucharistische aanbidding.

Ook kunt u met een groep retraite doen. U kunt hierbij zelf een retraiteleider vra­gen. Wilt u dit, dan kunt u contact opnemen met de priorij om een en ander te overleggen.

Op alle kamers zijn een Bijbel, de Navolging van Christus en het Katholiek Gebedenboek aanwezig.

Als kosten voor persoonlijke retraites gaan wij uit van € 45,- per etmaal; de dag van komen en van gaan worden samen als één dag gerekend.

Zijn de kosten bezwaarlijk, neemt u dan contact met ons op. Gaat u daarbij in alle eerlijkheid voor uzelf na wat voor u redelijk en mogelijk is. Wij kunnen dit dan bespreken.

Neemt u s.v.p. zelf schrijfgerei, beddengoed en handdoeken mee. Het is evenwel mogelijk om voor € 6,- een lakenpakket te huren en voor € 2,50 een handdoe­kenset.

In het gastenverblijf is geen lift. Er zijn enkele ka­mers op de begane grond beschikbaar.

De retraites beginnen ‘s avonds om 18.00 uur met een broodmaaltijd, tenzij anders aangegeven. Meldt u zich s.v.p. om uiterlijk twee weken van te voren aan i.v.m. aankopen.

Voor nadere informatie betreffende retraites/bezinning of u op­geven, kunt u ons bellen of ons e-mailen via retraite@oudemunt.nl.

Voor nadere kennismaking met de priorij zelf kunt u ons eveneens bellen; uw eventuele e-mail stuurt u s.v.p. het best naar priorij.nazareth@oudemunt.nl.

Hieronder vindt u een overzicht van onze retraites.

Retraite – Father David Jones (Engelstalig)

8 maart om 17:00 - 14 maart om 11:00

Paastriduüm – kapelaan P. Pierik

8 april om 15:00 - 12 april om 11:00

Priesterretraite – pater Servaas Bosch

21 juni om 17:00 - 27 juni om 11:00

Retraite – Father David Jones (Engelstalig)

19 juli om 17:00 - 25 juli om 11:00

Communiteitsretraite – père Diederik Duzijn

2 september om 17:00 - 13 september om 11:00

10-daagse retraite – pater Johan Debeer c.s.j.

14 oktober om 17:00 - 25 oktober om 12:00

Retraite – Father David Jones (Engelstalig)

8 november om 17:00 - 14 november om 11:00